Canon imagePROGRAF 650 24" = 61 cm
för 50 x 70 cm affischer och A1 ritningar


Produktinfo: klicka här

Producerar affischer (50 x 70 cm), skyltar, roll-ups, ritningar upp till A1 etc 

Pris: 4 400 kr + moms. Nypris: 10 750 kr

Kontakta Lasse på lasse.svensson@axmin.se  eller ring 0739203600 för mer information.

Utformad för att vara praktisk och användbar
iPF650 är utformad för att passa för alla CAD-/GIS-miljöer. Skrivaren är kompakt och tunn och det går att få åtkomst till papperssystemet från framsidan vilket innebär att du kan ställa skrivaren var du vill - till och med mot en vägg. All drift - inklusive byte av bläckbehållare - görs från framsidan, vilket innebär att du aldrig behöver flytta på skrivaren för att komma åt, oavsett var du placerar den.

En stor LCD-kontrollpanel med grafiska animeringar gör att du snabbt och enkelt lär dig hantera skrivaren. Utskrifterna staplas automatiskt och du kan samla dem i en korg med hög kapacitet för att förhindra att de skadas. Det finns till och med en timer som du kan använda till att få information om hur lång tid det tar att slutföra ett visst jobb.

Hög produktivitet
Du kan skriva ut A1-utskrifter med utkastskvalitet på bara 24 sekunder, vilket ger oöverträffad produktivitet. Tack vare Canons L-COA-bildbehandlingsteknik och Gigabit-Ethernet-kompatibilitet kan du göra utskrifter av allt från arkitektritningar till geografisk information med hög hastighet och kvalitet.

Du kan byta ut bläckbehållarna ”under drift”, vilket ger maximal produktivitet.

Ekonomisk och effektiv
Det finns en inbyggd räknarfunktion som du kan använda till att hålla reda på kostnaden per utskrift samt den totala utskriften för skrivaren. Du kan visa data med hjälp av skrivardrivrutinen eller exportera dem till en CSV-fil som du sedan kan använda i dina egna filer eller system. Det finns ett ekonomiläge som kan användas där mindre mängd bläck förbrukas - perfekt för utskrift av utkastsdokument. Dessutom används Canons programvara eMaintenance till att automatiskt upptäcka och hantera mekaniska problem och låga bläcknivåer. Programvaran är dessutom länkad direkt till Canons servicecenter, vilket ger maximal driftstid.

Utmärkt kvalitet och exakthet
Canons reaktiva femfärgssystem med färgämnes- och pigmentbaserat bläck ger levande färger, skarpa och tunna linjer, och det nya magentafärgade bläcket ger ännu bättre rött färgområde. Skrivaren har en områdesexakthet på +/-0,1 % samt en minsta linjebredd på 0,02 mm, vilket ger den exakthet som krävs. Du kan skriva ut med en upplösning på upp till 2 400 x 1 200 dpi tack vare de superfina skrivhuvudena med 15 360 munstycken.

Byggd för krävande arbetsflöden
iPF650 är HP-GL/2- och HP-RTL-kompatibel, och det går även att ange palett- och penninställningar för krävande CAD-arbetsflöden. Det finns en HDI-drivrutin för AutoCAD och för Microsoft Office-användare finns det ett pluginprogram så att det går att skriva ut direkt från Word, Excel och PowerPoint.

Teknisk specifikation