Canon imagePROGRAF 670 24" = 61 cm
för 50 x 70 cm affischer och A1 ritningar


Produktinfo: klicka här

Producerar affischer (70 x 100 cm), skyltar, roll-ups, ritningar upp till A1 etc 

Pris: 5 450 kr + moms. Nypris: 10 750 kr

Kontakta Lasse på lasse.svensson@axmin.se  eller ring 0739-203600 för mer information.

Hög produktivitet
Bli ännu mer produktiv med hjälp av Canon iPF670, en kompakt 5-färgsskrivare med hög utskriftshastighet som skriver ut A1-format på 28 sekunder i utkastsläget. Gör livet enklare för användarna med den nya snabbutskriftsfunktionen Direct Print & Share. Med hjälp av den här funktionen kan användare skapa genvägar till de skrivarinställningar som de använder mest och sedan skriva ut genom att dra och släppa filer på genvägarna.

Utmärkt kvalitet och exakthet
Canons system med pigmentbaserat bläck i fem färger ger oerhört skarpa och tunna linjer. Skrivaren har en exakthet på +/- 0,1 % och en minsta linjebredd på 0,02 mm, vilket ger den exakthet som krävs. iPF680 har ett nytt magentabläck som täcker ett bredare spektrum än någonsin och ger starkare färger i CAD- och GIS-ritningar samt kraftfullare röd text och bilder på affischer och POS-material.

Redo för molnet
Öka produktiviteten och effektivisera arbetsflödena för utskrift med imagePROGRAF Direct Print & Share, som gör det möjligt att skriva ut en rad olika filtyper utan att det behövs några andra program. Lösningen kan integreras med PosterArtist och gör det dessutom möjligt att överföra och hämta filer för direktdelning och enkel åtkomst även från mobila enheter. Det går även att skriva ut från appar i en iPad.

Ekonomisk och effektiv
Den inbyggda funktionen Status Monitor gör det enklare att hantera utskriftskostnaderna. Redovisningsfunktionen i Status Monitor sammanställer jobbloggar och kostnaden för ett visst jobb eller en viss tidsperiod beräknas automatiskt. När du skriver ut utkastdokument kan du använda ekonomiläget som förbrukar mindre mängd bläck.

Design som sparar utrymme
Canon iPF670 är en kompakt 24-tumsskrivare som lämpar sig utmärkt som första skrivare för företag som har ont om utrymme eller helt enkelt föredrar en skrivare som tar mindre plats.

Byggd för krävande arbetsflöden
iPF670 är HP-GL/2- och HP-RTL-kompatibel och det går även att ange palett- och penninställningar för CAD-arbetsflöden. Bland de program som medföljer finns bland annat en optimerad drivrutin för AutoCAD samt ett tilläggsprogram för Microsoft Office som gör att du kan skriva ut direkt från Word, Excel och PowerPoint.
Teknisk specifikation
Ta reda på mer om Canon imagePROGRAF iPF670, dess funktioner och vad den kan göra.

Tekniska Specifikationer

Engelsk broshyr