Storformatskrivare Canon imagePROGRAF 8400SE, 44"(107cm), A0, inkl benstativ. Demomaskin. 

Produktinfo: klicka här

Producerar affischer, skyltar, roll-ups, ritningar etc med impoerande resultat.

Pris: 23 500 kr + moms. Nypris: 44 995 kr

Kontakta Lasse på info@axmin.se eller ring 0739203600 för mer information.

Intensiva och slående färger v
Canons LUCIA EX-bläcksystem med 6 färger ger imponerande resultat varje gång. Det röda bläcket återskapar verklighetstroget olika nyanser av rött och orange och ger ett iögonfallande resultat. iPF8400SE är perfekt när du behöver skriva ut stora volymer av effektfullt material – och dessutom med låg ägandekostnad.

Kraftfulla resultat som varar
Se till att ditt marknadsföringsmaterial inte tappar sin visuella styrka, oavsett hur länge det används. Det pigmentsbaserade LUCIA EX-bläcket fungerar utmärkt på många olika papperstyper och du får ett hållbart och kostnadseffektivt resultat, för medellång till lång användning.

Snabbare utskrift med färre avbrott
Få snabbare resultat när du behöver dem. Skriv ut snabbt och kostnadseffektivt i snabbutskriftsläget. Bläckbehållarna på 330 ml och 700 ml betyder att du kan lämna skrivaren att skriva ut över natten. De extra bläckbehållarna upprätthåller bläcktillförseln när de vanliga bläckbehållarna tar slut, så att du kan byta ut behållarna utan att behöva avbryta utskriften.

Fortlöpande besparingar
Det här är en design som sätter de funktioner du behöver i fokus – och inte de du inte behöver. Du sparar både tid och pengar. iPF8400SE ger låga driftskostnader med sina sex bläck, samtidigt som du får ett högkvalitativt resultat. Kostnadsbesparingarna fortsätter lika länge som du har skrivaren.

Du behöver inga tidigare kunskaper som design
Det är enkelt att producera ett brett utbud av affischer och grafiskt material med de kraftfulla och användningsklara affischlösningarna i iPF8400SE. Med PosterArtist Lite skapar även nybörjaren snyggare affischer på nolltid. Automatisk färgkorrigering och borttagning av bakgrund är standardfunktioner. Om du föredrar att jobba i ett välbekant gränssnitt använder du insticksprogrammet för utskrift för Microsoft Office. Du kan skriva ut dokument och grafik som du har skapat i Microsoft Word, PowerPoint och Excel i affischformat.

Direktutskrift av filer och fildelning i molnet
Öka produktiviteten och effektivisera arbetsflödena för utskrifter och affischer med imagePROGRAF Direct Print & Share. Du skriver ut PDF-, TIF- och JPEG-filer direkt: inga fler program eller utskriftsdrivrutiner behövs. Det finns molnfunktioner, så att du kan överföra och hämta filer och direkt dela dem med en eller flera andra platser. Det är till och med enkelt att komma åt dem via mobila enheter.

Teknisk Specifikation